Zwangerschapsoutfit

Toen ik zwanger was van Fenne ging ik met een zwangerschap van 28 weken naar mijn vriendinnetje in Barcelona. Ik kan me nog herinneren dat ik toen nog mijn eigen kleren aanhad! Wel met een elastiekje om de knoop.. Maar goed, dit paste toen nog! Pas na dit weekendje weg kocht ik zwangerschapskleren.

Deze zwangerschap is in alle opzichten anders, maar dan ook echt met alles. De eerste weken was ik (in tegenstelling tot de eerste zwangerschap dus) bijvoorbeeld ontzettend misselijk.. Ook had ik met de 12-weken-echo mijn eigen broeken al niet meer aan. Hihi.

zwangerschapskleding

Om te vieren dat ik zwanger ben, mocht ik van wehkamp zwangerschapskleren uitzoeken. Wat fijn! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat ze zo’n breed aanbod hebben qua positiekleding. Je vindt hier hippe kleren (dat kan gewoon als je zwanger bent! hihi) van verschillende merken. Achteraf gezien had ik natuurlijk wel kunnen nagaan dat wehkamp positiekleding aanbiedt, maar het was gewoon even niet in mij opgekomen. Laten we het maar houden op zwangerschapsdementie. 😉

Na lang twijfelen koos ik voor een skinnyjeans van Mama-licious en een t-shirt van Supermom. Het leuke aan het t-shirt vind ik dat het aan de zijkant een rood stiksel heeft. Madame roept de hele dag ‘terrr!!’ (ster) als ze mij ziet, haha! Het fijne aan de broek vind ik dat het gewoon nog mogelijk is om een riem te dragen. De broeken van mijn vorige zwangerschap hadden dit namelijk niet en dat vond ik zo irritant! Want dikke buik of niet.. Broeken kunnen gewoon nog afzakken!

zwangerschapskleren wehkamp

Supermom positie T-shirt € 29,99 | ★ Mama-licious positie skinny jeans € 54,99

Nog een paar weekjes en dan gaan we naar Ibiza! Nog één keer met z’n drietjes op vakantie, ik heb er zo veel zin in! Deze kleren gaan dan ongetwijfeld mee.. Ik heb nog niet zoveel zwangerschapskleren voor de zomer, dus ik denk dat ik nog maar weer even moet gaan shoppen.. 😉

Waar kocht jij jouw zwangerschapskleding?

 

Meer lezen over mijn zwangerschap?

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *