Zwanger!

Allereerst wil ik iedereen een geweldig, gelukkig, gezond en gezellig 2017 wensen.. GELUKKIG NIEUWJAAAAARRR!!

Maar eigenlijk wil ik 2017 ook beginnen met ontzettend leuk nieuws. Ik sta al een hele tijd te popelen om dit nieuws de wereld in te schreeuwen.. En nu iedereen in onze omgeving op de hoogte is, kan ik ook eindelijk het nieuws de wereld in schreeuwen.

Ons ukkie wordt grote zus!!

Ukkiegeniet.nl

Toen ik zwanger was van Fenne, hebben we het eigenlijk al heel snel aan onze ouders verteld. Een of twee weken later ging ik namelijk met mijn vader een weekendje naar Zadar. Als ik het hele weekend niet zou drinken en roken, zou dat enorm opvallen.. Doordat we het zo snel moesten/wilden vertellen, hebben we het ook niet op een speciale manier verteld. Met deze zwangerschap wilde ik dat wél doen.

Een shirtje!
Via Sweetestdesign.nl liet ik een shirtje ontwerpen met de tekst ‘Geef mij maar een kus, want ik word grote zus!’. We hadden besloten om niks te vertellen en af te wachten hoe lang het zou duren voordat de opa’s en oma’s het zouden zien..  Guess what!? Het duurde nog geen minuut! Op de een of andere manier doen de oma’s altijd een soort kleding-check. 😉Dankjewel voor het leuke shirtje Danique!

13 weken zwanger
Ondertussen ben ik nu bijna 13 weken zwanger. We hebben we al een echo gehad en eigenlijk gaat alles hartstikke goed. In tegenstelling tot de zwangerschap van Fenne, ben ik nu (vooral ’s ochtends) wel ontzettend misselijk. Maar dat zijn kwaaltjes die er gewoon bij (kunnen) horen natuurlijk!

Ukkiegeniet.nl
Bron: Shutterstock

Een nieuwe wereldreiziger!
Wij zijn ontzettend blij dat er weer een nieuwe wereldreiziger op de wereld bijkomt! Mijn uitgerekende datum is 10 juli, zo spannend allemaal!

En nu…
De komende tijd zullen er regelmatig artikelen online komen die te maken hebben met mijn zwangerschap.. Tijdens de aankondiging van Ukkiegeniet.nl vertelde ik al dat ik niet/nauwelijks schrijf over ontwikkelingen van Fenne. Dat geldt eigenlijk ook voor de zwangerschap. Ik ben ontzettend blij met en trots op deze zwangerschap, maar ik voel niet de behoefte om iedereen wekelijks/maandelijks op de hoogte te houden via Ukkiegeniet.nl.

Wel ga ik de komende tijd leuke inspiratieartikelen schrijven over de zwangerschap. Want onze Madame krijgt een nieuwe kamer, er komt een nieuwe babykamer, er is ontzettend veel leuke zwangerschapskleding, etc. etc. etc.

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

2 thoughts on “Zwanger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *