Zwanger zijn: dit was ik vergeten #2

Onze Madame wordt alweer bijna 2 jaar.. Wauw! De tijd vliegt voorbij.. Hiermee is het ook alweer twee jaar geleden dat ik (voor het eerst) zwanger was.. En tijdens deze zwangerschap kom ik er achter dat ik toch best wel wat vergeten ben als het om ‘zwanger zijn’ gaat. Eerder schreef ik al een artikel over alle dingetjes die ik was vergeten. Maar hoe verder ik ben in de zwangerschap; hoe meer ik er achter kom wat ik nog meer allemaal vergeten was!

Lees ook: Zwanger zijn: dit was ik vergeten #1

Zwanger: dit was ik vergeten…

  • Het psychologische spelletje dat koffie drinken heet. Mijn smaak verandert is enorm veranderd! En dit merk ik met name aan koffie. Dagelijks speel ik een psychologisch spelletje met mezelf: zin hebben in koffie, koffie zetten en drinken en het vervolgens dan toch weer heel vies vinden.. Hihi.
  • Wakker worden met kramp in mijn kuit is géén fijn begin van de dag.
  • De spierpijn in mijn buik, helemaal bovenaan om precies te zijn. Soms denk ik dat ik letterlijk kan voelen dat mijn spieren ‘aan de kant worden gedrukt’. Au!
  • Maar ook.. Gekneusde ribben! Ik hoorde wel eens verhalen over zwangere vrouwen die gekneusde (of zelfs gebroken!) ribben hadden, door het schoppen van het kindje.. Maar daar dacht ik totaal niet meer aan; totdat het mezelf overkwam. Nog een keer au! 😉

zwanger vergeten

  • Dat mensen (gevraagd, maar vooral ongevraagd) even willen voelen aan mijn buik.
  • Iedere zwangerschap is weer anders! Ik kan echt niks vergelijken met mijn vorige zwangerschap. De klachten/kwaaltjes zijn anders, het gaat veel sneller, ik voel me anders en noem het allemaal maar op!
  • Raar eten. Ik heb soms op de raarste momenten zin in dingen die ik normaal bijna nooit eet (lees: Moaom). Maar ook heb ik wekelijks zin in McDonalds, patat, frikadel speciaal en al het andere ongezonde. 😉
  • ‘Even’ bukken is niet charmant! Iets oprapen van de grond is een complete ramp.

 

Meer lezen over mijn zwangerschap?

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *