Win een pakket van De Kleine Keuken!

– Deze winactie is inmiddels gesloten! – 

Ik was altijd al heel bewust bezig met de voeding van Fenne, maar door de workshop ‘Verpakkingen lezen‘, ben ik nóg beter op de ingrediënten gaan letten. Onlangs was ik op een blogevent van De Kleine Keuken, ook daar werd ons weer heel duidelijk gemaakt hoe ontzettend belangrijk het is om bewust om te gaan met de voeding van jouw ukkie.

Want wist je dat..

 • 1 op de 7 baby’s/peuters overgewicht heeft?
 • er in Amerika al een jongentje van 4 (!) is met diabetes type 2?
 • de 1e 1000 dagen van het leven een goede darmflora wordt gemaakt? En dat dit de basis is voor de rest van je leven?

De Kleine Keuken

Tijdens het blogevent bij De Kleine Keuken werd er weer veel verteld over geraffineerde suikers, toevoegingen en E-nummers, maar ook over transvetten en leerden we waar we vooral wel beter voor kunnen kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ‘tarweproducten’ waar tarwebloem in plaats van tarwemeel in zit. Bij bloem zit er vooral witmeel (zonder vezels!) in en dus ook met een stuk minder voedingsstoffen. Wat extra leuk was aan het blogevent is dat we blind gingen proeven!

Over De Kleine Keuken
De Kleine Keuken is opgericht door 4 moeders die graag gezonde voeding willen voor hun ukkies. Het is echt schrikbarend hoe er met babyvoeding wordt omgegaan. De voedingspotjes van een zeer bekend merk bevatten ontzettend veel ingrediënten, waardoor baby’s niet meer weten wat ze proeven.. Maar ook zijn deze gesteriliseerd, net als materialen in een ziekenhuis bijvoorbeeld!

De Kleine Keuken

De dames van De Kleine Keuken vinden het heel belangrijk dat baby’s smaken kunnen herkennen. Daarom stoppen zij hun hapjes niet vol met 15 a 20 ingrediënten, zijn alle producten biologisch én zonder toevoegingen en geraffineerde suikers. De koekjes bijvoorbeeld worden gezoet met een beetje sap van een appel. De amandelpasta voor op brood bijvoorbeeld bestaat uit 100% amandelen! Ze hebben hapjes, beleg en tussendoortjes voor baby’s vanaf 4 maanden.

Goed nieuws! Ik mag namelijk 2x een pakket van De Kleine Keuken weggeven!
Het pakket dat ik mag weggeven is ideaal voor een dagje weg (fijn met de Kerstvakantie die weer voor de deur staat!). In het pakket zit namelijk:

 • De toverstokjes (met rozemarijn)
 • De letterkoekjes
 • Rozijntjes
 • Mango/pompoen beleg voor op de boterham (onze Madame vindt het heerlijk!)

 

Hoe doe je mee aan deze winactie van De Kleine Keuken?

Zoals jullie wellicht gewend zijn vanuit Maudgeniet.nl, is meedoen simpel:

 • Like de Facebook-pagina van Ukkiegeniet.nl.
 • Like het bericht over deze winactie én tag iemand die het pakket ook wel graag zou willen winnen!
 • Laat voor de zekerheid ook een reactie achter op deze blogpost en vergeet daarbij niet om een geldig mailadres in te vullen.
 • Wanneer je het artikel deelt op Facebook en/of Twitter, maak je extra kans!

Meedoen kan t/m 19 december 23.59 uur. De winnaar wordt op 20 december bekend gemaakt!

Ben je nieuwsgierig geworden naar De Kleine Keuken en alle lekkere producten die zij hebben voor de ukkies? De producten zijn onder andere te koop bij Jumbo, Albert Heijn, Plus en nog veel meer winkels. Ben je echt heeeel nieuwsgierig? Neem dan vooral even een kijkje op de website!

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

7 thoughts on “Win een pakket van De Kleine Keuken!

 1. Ik heb geen facebook en of ik twitter ken? Nee maar ben wel benieuwd naar de kleine keuken. Mijn eigen kleintje kan best kieskeurig zijn wat nieuwe smaken betreft. Het lijkt me heerlijk om deze producten uit te proberen & met smaak eten dat is immers te leren ;D Is het niet?!

 2. Ahh te gek zeg, hopelijk vindt mijn kleine meid dat wél lekker! 😉 Wij doen graag mee!
  Facebook heb ik niet, twitter wel dus zal het berichtje delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *