Win deze toffe bijtring!

Whoooohoooohh! Voor mijn gevoel vliegt de tijd voorbij.. Ik kan me nog herinneren dat ik op mijn blog(s) bekend maakte dat ik zwanger ben. Nu zit ik alweer op ruim 17 weken. Dat is bijna op de helft.. Op. De. Helft! Nog eventjes wachten en dan hebben we alweer de 20-weken-echo, joepie!

Toen ik zwanger was van Madame, maakte ik de zwangerschap voor mijn gevoel veel bewuster mee. Toen hadden we nog geen klein Ukkie in huis die (terecht!) haar aandacht vraagt. En toen duurde het zwanger zijn ook veel langer. Soms voel ik me een klein beetje schuldig tegenover Baby Nummer 2, omdat het lijkt dat ik er minder van geniet. Maar dat is zeker niet waar! Deze zwangerschap is voor mij net zo bijzonder als de eerste zwangerschap!

Ukkiegeniet.nl

Ik kan gewoon niet geloven dat ik alweer ruim 17 weken zwanger ben. Wat wél een voordeel is van het feit dat de tijd vliegt, is dat de misselijkheid nu voorbij is! Mijn god, wat heb ik beroerde ochtenden gehad. Tijdens de zwangerschap van Fenne had ik nergens last van. Ik was zo naïef om te hopen dat ik deze keer weer dat geluk had.. Boy, I was wrong! Maar gelukkig is dat voorbij!

Winnen winnen winnen!
Om te vieren dat ik niet meer misselijk ben, mag ik van Kristel van BoefenBuuf.nl een hele leuke -met de handgemaakte!- bijtring weggeven! Niet zomaar een bijtring.. Maar eentje die precies past bij mij en hopelijk ook bij jou! Het is namelijk een bijtring van hout, waar een knisperend vliegtuigje aan vast zit. Ideaal voor de kleine wereldreizigers onder ons. 😉 De bijtring is niet alleen verlichtend voor doorkomende tandjes, maar door het knisperende is het ook nog eens leuk speelgoed!

Bijtring Boef&Buuf

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe bijtring?
Meedoen aan deze winactie is eigenlijk heel simpel!

  • Laat in een reactie hieronder weten voor wie jij de bijtring zou willen winnen en welke kleur (blauw of zwart).
  • Extra kans maak je door Ukkiegeniet.nl én Boef en Buuf te liken op Facebook (+1).
  • Extra kans maak je door iemand te taggen in het bericht op Facebook die ook moet meedoen aan deze winactie (+1).

Meedoen kan tot en met dinsdag 14 februari 2016 23.59 uur. Vergeet bij het reageren onder dit artikel niet om een geldig e-mailadres achter te laten. Anders kan ik je geen mailtje sturen dat je gewonnen hebt en dat zou jammer zijn! 😉 Behalve ik is er verder niemand die jouw e-mailadres ziet.

 

Deze bijtring wordt aangeboden door Kristel van BoefenBuuf.nl, hartstikke leuk. Dankjewel Kristel!

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

4 thoughts on “Win deze toffe bijtring!

  1. Zo leuk! Ik zou het graag geven aan het zoontje van een vriendin, mijn bonusneefje 😉 ik heb de pagina’s geliked en mijn vriendin getagd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *