Ik testte een fruitbox van Fruit.nl..

Ik schreef al eens over het feit dat ik een #loedermoeder ben.. Daar kwam ik vooral achter toen ik het ‘hardop’ vertelde tijdens een workshop ‘Verpakkingen lezen’. Terwijl ik het heel belangrijk vindt dat Madame zo min mogelijk suikers krijgt en vrijwel alleen maar gezonde tussendoortjes krijgt, kan ik totaal niet stoppen met snacken & snaaien. Een vriendin van mij wees me er laatst nog op. Zij vond het zelfs zielig dat Fenne bijvoorbeeld nog geen chocomelk (suikers) mag en dat ze stiekem heus wel door heeft dat ik iets eet wat veel lekkerder is, haha!

Fruit.nl

Het is heus niet zo dat ik alleen maar ongezond eet, ik ben alleen heel gek op snacken. Het liefst de hele dag. 😉 Ik eet bijvoorbeeld standaard wel twee stukken fruit op een dag! Ik probeer dit altijd af te wisselen, maar kom toch altijd weer thuis met bananen, mandarijnen en kiwi’s. Van Fruit.nl mocht ik een van hun fruitboxen uitproberen.

Lees de rest van het artikel op Maudgeniet.nl!

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

2 thoughts on “Ik testte een fruitbox van Fruit.nl..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *