Peuterkamer inspiratie!

Eerder werd mij al verteld dat een tweede zwangerschap zoveel sneller zou gaan. Nu ik alweer bijna op de helft (!) zit, ga ik het pas echt geloven. En omdat het allemaal oh-zo-snel gaat, heb ik het gevoel dat we enorm moeten opschieten met alles.. En dan vooral met de nieuwe kamer van Madame. Ik wil namelijk heel graag dat ze al een tijdje in haar nieuwe kamer (en bedje!) slaapt, voordat Baby Nummer 2 haar leventje komt verstoren. 😉

De kleuren in de nieuwe kamer
Dus binnenkort gaan we beginnen met haar nieuwe kamertje. De muren worden wit, met hier en daar een gekleurd vlak. Hiervoor deed ik inspiratie op bij &SUUS. De huidige kamer van Fenne heeft deze toffe kleur op de muur, maar nu gaan we dus voor wit met hier en daar een vlak roze. Met name het stukje achter haar bedje wil ik graag roze, lijkt me ontzettend leuk!

inspiratie peuterkamer
Afbeeldingen komen van &SUUS en Petite Amelie.

Het nieuwe bed
Het nieuwe bed hebben we ondertussen al besteld. We kozen voor een peuterbedje en bestelden deze bij Petite Amelie. Waarom we kozen voor een peuterbedje? Madame is nog niet eens twee jaar oud en gaat nu al naar een andere kamer en een ander bedje.. Ik vond die stap best wel groot voor een kindje wat nog maar nét een peuter is, hihi. Zo kan ze lekker rustig wennen. Ondertussen heeft ze samen al met papa het bedje in elkaar gezet en ze vindt het tot nu toe hartstikke leuk en interessant! Als nachtkastje wil ik gewoon een schattig tafeltje. Bij Radbag.nl bestelde ik onlangs een heel leuk

inspiratie peuterkamer

★ Nachtkastje HKliving € 59,95 |  Nachtlampje Vos via Radbag.nl € 29,95

Chillhoekje
Ik had vroeger (volgens mij) vrij weinig met mijn kamer.. Ik was meer beneden, dan dat ik boven op mijn kamer was. Als Madame wel graag de rust op zoekt in haar eigen kamertje, wil ik dat ze een lekker chillhoekje heeft. Hoe leuk is het dan om zo’n tipi te hebben!

Inspiratie peuterkamer

★ Tipi Tent Ibiza € 99,99 | ★ Jollein vilt bubbels kussen € 9,95 | ★ Bloomingville sierkussen € 32,95

En verder?
Verder heb ik nog geen idee hoe we het precies gaan inrichten. Ik denk dat we steeds wel weer iets gezelligs tegenkomen voor haar kamertje en voordat Baby Nummer 2 er is, heeft zij helemaal haar eigen plekje! Wat ik sowieso erg leuk vind, zijn de sleepy eyes die je nu overal ziet. Ik zag allerlei leuke voorbeelden op Pinterest!

Tips zijn welkom!
Heb jij nog leuke tips voor mij? Laat het me dan weten door hieronder een reactie te plaatsen. Inspiratie en tips zijn altijd welkom!

 

Meer lezen:

 

In dit artikel wordt (gedeeltelijk) gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *