Over Ukkiegeniet.nl

Welkom op Ukkiegeniet.nl!

Ik ben Maud en 25 jaar jong. Ik woon in het mooie Twente (Oldenzaal) met mijn vriend Jasper, ons lieve dochtertje Fenne (mei 2015) en onze hond. Op dit moment werk ik als marketing medewerker bij een koffiebranderij in de regio Twente.

Ukkiegeniet.nl

Ik ben erg gek op genieten: reizen, weekendjes weg, lekker (uit) eten, leuke dagjes uit en alles wat daarmee te maken heeft. In 2014 ben ik begonnen met bloggen op Maudgeniet.nl over allerlei dingen waar ik van geniet. De nadruk ligt hier vooral op reizen.

Toen onze Madame op de wereld kwam, merkte ik dat ik ook graag wou bloggen over reizen met (kleine) kinderen, gezond eten voor onze Madame en alles waar zij van geniet. Ik snap maar al te goed dat mijn (vaste) lezers van Maudgeniet.nl daar niet altijd op zitten te wachten, dus ben ik begonnen met Ukkiegeniet.nl!

Meer weten over Ukkiegeniet.nl?
Wil je meer weten over ons, Ukkiegeniet.nl of wil je een leuke samenwerking aan gaan? Neem dan vooral contact met mij op via info@ukkiegeniet.nl!

 

 

BlogSociety