De leukste vakantieoutfits

Januari was een koude maand, in Twente lag er zelfs vrij lang sneeuw. Hoewel dit prachtige plaatjes opleverde, zorgt het er bij mij ook voor dat ik alleen maar nóg meer verlang naar zon, zee en strand. In het voorjaar gaan we onze achtertuin helemaal op de kop gooien, leuk! Maar stiekem hoop ik dat we ook nog even een weekje met z’n drietjes naar de zon kunnen: nog één keer met z’n drietjes genieten!

Sinds Madame ook echt kan lopen, vind ik haar de kleertjes allemaal veel leuker staan! Stiekem ben ik al bezig met het uitzoeken van de leukste vakantieoutfits voor haar, dus het zou heel leuk zijn als we in maart of april nog even weg kunnen..

Schattige outfit van Esprit
Vooral dit broekje vind ik ontzettend leuk! Aangezien dat al een behoorlijk drukke print is, is een simpel shirtje er op helemaal leuk! Ik heb nog geen idee of de kleur wit ook leuk is voor onze kleine vreetzak, maar dat is een heel ander probleem. 😉

Vakantieoutfit Esprit

T-shirt met logo € 9,99 | ★ Broek met Bloemenprint € 19,99 – beide van Esprit

Stoere outfit van H&M
Ik vind spijkerbroeken en spijkerjurkjes zo ontzettend leuk en stoer! Door het te combineren met een (knal)roze polo wordt het wat mij betreft alleen nog maar leuker!

Vakantieoutfit

 Spijkerjurkje € 14,99★ Top van pique € 5,99 – beide van H&M

Zomerse outfit van Noppies
Dit jurkje van Noppies vind ik ontzettend leuk. Deze schoentjes van Esprit maken het voor mij helemaal af. Hiermee ziet ze eruit als een echt meisje, té schattig!

Vakantieoutfit

★ Jurk Ellicott van Noppies € 22,99 | ★ Sandalen met metallic look van Esprit € 39,99

De ideale zwemoutfit
Als we op vakantie gaan, dan wil ik ook heel graag de zon op zoeken! Onze Madame is gek op zwemmen, een zwemoutfit mag dus absoluut niet ontbreken! 😉

Vakantieoutfit zwemmen

★ Meisjes badpak van de Hema € 8,- | ★ Havaianas slippers baby brasil € 15,99

 

Lees ook: Zwemoutfit getest – de Sunsuit

Als het om de kleding van Madame gaat is mijn smaak heel wisselend: van rustig en stoer tot druk en heel meisjesachtig. Al die kleine kleertjes zijn ook allemaal zo leuk en schattig!

 

Heb jij een ‘vaste stijl’ als het om de outfit van jouw ukkie gaat?

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *