De leukste boekjes voor een dreumes #2

Vandaag is het de Internationale dag van het kinderboek. Eerder vertelde ik al dat onze Madame ontzettend gek is op boekjes. Met haar naar de bibliotheek gaan is echt een feestje! Maar zo langzamerhand kunnen we zelf ook bijna een bibliotheek beginnen. 😉 Hoewel ze ondertussen meer lijkt op een bijna-peuter (ze wordt al bijna twee!), zet ik toch nog een keer de leukste boekjes voor een dreumes op een rijtje. Want wat zijn er veel leuke boekjes!

Boekjes

Gonnie en Gijsje
Er zijn veel verschillende boekjes over Gonnie het gansje. Fenne is er helemaal weg van! Een tijdje terug stond ze zelfs ’s morgens vroeg bij het traphekje te roepen naar Gonnie, haha! Het boekje Gonnie en Gijsje kost € 8,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Ik ruim op en dat is top – Bumba
Eerlijk toegegeven.. Ik vind Bumba zelf verschrikkelijk! De tekeningen vind ik nog wel leuk, maar die dansende clown met z’n draaiende ogen vind ik echt verschrikkelijk! Hihi. Desondanks is Madame er helemaal weg van. Tijdens ons weekendje in Mechelen mocht ze een boekje uitzoeken en dat werd deze. Het boekje kost € 7,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Boekjes

Boer Boris gaat naar zee
De boekjes van Boer Boris zijn ook onwijs leuk! Dit boekje kregen wij van mijn moeder en Fenne ‘kletst’ altijd druk mee. Er zit zelfs een liedje bij, leuk! Er zijn ook andere versies van Boer Boris; eigenlijk vind ik ze allemaal leuk. Boer Boris gaat naar zee kost € 12,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Waar is Bruun?
Dit boekje ligt bij mijn ouders en is ondertussen (volgens mij) al niet eens meer nieuw verkrijgbaar, alleen nog maar tweedehands. Maar Fenne is er helemaal weg van en kent het helemaal uit haar hoofd. Achter elke flap valt weer wat nieuws te zien en ze weet het allemaal precies, haha.

Is jouw kindje ook zo gek op boekjes? Welke is bij jullie in huis de grote favoriet?

In dit artikel wordt (gedeeltelijk) gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

 

Meer lezen over boekjes:

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *