Lamaze: het leukste speelgoed voor baby’s

Soms voelt het nog als de dag van gisteren.. Maar het is toch echt alweer bijna twee jaar geleden dat Fenne in ons leven kwam! Ondertussen is er ook alweer een broertje of zusje voor haar op komst, zó leuk! Toen ik net bevallen was van Fenne, kreeg ik van mijn oma een onwijs leuk cadeau. Namelijk een uiltje voor het slapen gaan: dit uiltje van Lamaze speelt heel zachtjes een slaapliedje af en er komen verschillende kleuren licht uit (uiteraard mét timer).

Al sinds Fenne klein is, ligt deze bij haar in bed en stelt deze haar gerust. Dit is (tot nu toe) de enige ‘knuffel’ waar ze aan gehecht is. Gelukkig kan ze ook heel goed zonder het uiltje in slaap vallen, maar ik vind het toch fijn dat ze iets heeft wat haar kalmeert.

Vliegen met een dreumes
Ook tijdens het vliegen gaat het uiltje mee! 🙂

Lees ook: Tips – vliegen met een baby of dreumes

Niet veel later kwam mijn tante op kraamvisite en bracht een erg leuk cadeautje mee voor Madame. Namelijk babyspeelgoed waar ze heel nieuwsgierig van werd. ‘Freddie de Vuurvlieg van Lamaze’ heeft veel felle kleuren, verschillende materialen én het knipsert. Kortom: op deze manier bleef Madame maar ontdekken en ontwikkelen, erg leuk! Zowel de Trusten Uil als Freddie de Vuurvlieg waren niet meer weg te denken bij Fenne. Overdag speelde ze met de ene en ’s avonds sliep ze met de andere.

Lamaze babyspeelgoed

Omdat zij zelf zo gehecht is aan haar uiltje, nam ik een tijdje geleden contact op met Justlamaze.nl. Ik zou het zó ontzettend leuk vinden als onze ‘Baby Nummer 2‘ ook een knuffel heeft waar geluid én muziek uit komt, zodat hij/zij ook iets heeft om zich aan te hechten en vertrouwd bij te voelen.

Niet veel later kreeg ik ‘Rosie de lichtgevende kameleon’ opgestuurd. Naast het Trusten Uiltje is Rosie ook een perfect slaapmaatje! Ook hier komt zacht licht uit en een slaapmuziekje (mét een timer; fijn!). Ik ben ontzettend benieuwd of onze ‘Baby Nummer 2’ net zo gehecht raakt aan haar slaapmaatje als onze Madame.

Lamaze

Over Lamaze
Lamaze is een merk dat zich richt op speelgoed voor kindjes van 0 tot 24 maanden. En dan niet zomaar speelgoed: maar speelgoed met vrolijke felle kleuren, verschillende materialen en geluidjes en het doel is vooral om de ontwikkeling van de ukkies te stimuleren. Meer informatie en de verschillende soorten speelgoed kun je vinden op de website van Just Lamaze.

Ik vind Lamaze een erg leuk merk. Niet alleen omdat het er zo vrolijk uitziet, maar vooral ook omdat ik merk dat Fenne er heel veel plezier uit gehaald heeft! Ik kan alleen maar hopen dat haar broertje of zusje hier straks nét zo blij mee is!

Het slaapmaatje Rosie de Kameleon is een gesponsord product. Deze samenwerking is pas tot stand gekomen nadat ik zo enthousiast was over andere producten van Lamaze. Je leest hier dus alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je lezen in mijn disclaimer

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *