Kekke kinderthee van Cupkes.nl

Onlangs deelde ik in mijn artikel met tips voor minder suiker om je kindje, in plaats van ranja en sapjes, meer thee te laten drinken. Op het moment dat ik dat artikel schreef, waren wij zelf al druk bezig met thee in huis. 😉 Marijke, de oprichtster van Cupkes.nl, stuurde mij onlangs namelijk diverse soorten thee op om te proberen. Niet alleen voor mezelf, maar natuurlijk ook voor onze Madame. Sterker nog: Madame mocht een van de nieuwe theesoorten testen!

Bij Cupkes.nl hebben ze ontzettend veel soorten thee, waaronder ook 7 soorten kekke kinderthee. Marijke zou graag zien (net als ik!) dat (kinder)thee de nieuwe limonade wordt. Niet alleen omdat thee veel lekkerder is natuurlijk 😉 , maar ook omdat het stukken gezonder is. Van de kekke kinderthee kregen we twee soorten om te proberen.

  • Roodkapje en de boze wolf thee
  • Een nieuwe geheime smaak om te testen

Op de Facebook-pagina van Ukkiegeniet.nl heb je al kunnen zien dat we deze thee aan het testen waren!

Cupkes.nl

Het kinder testpanel
Bij Cupkes.nl worden nieuwe soorten kinderthee door een kinder testpanel getest, voordat ze wel/niet in het assortiment komen. De afgelopen weken waren verschillende kindjes druk bezig met het testen van een nieuwe smaak en ook Fenne zat dit keer in het testpanel! We moesten de thee zowel warm als koud (ijsthee) testen en Madame vond het lekker! Gelukkig hoefden we de thee niet extra te ‘zoeten’ met bijvoorbeeld honing, dat scheelt ook weer!

Cupkes.nl - Ukkiegeniet.nl

De nieuwe smaak: Bosvruchten vriendjes thee
Hoewel wij natuurlijk wel wisten wat de ingrediënten van de thee waren, had ik nog geen idee hoe het zou gaan heten. Bosvruchten vriendjes thee dus, wat leuk! In de thee hadden we inderdaad al verschillende soorten bosvruchten gezien, waaronder bramen.

Goed om te weten: deze kekke kinderthee is puur natuur! Dat betekent dus dat het geen kunstmatige toevoegingen heeft en er zit zelfs geen cafeïne in.

Cupkes.nl

Laat jij jouw kindje vaak thee drinken? Of geef je het liever water, ranja, sap of heel wat anders? Laat het mij weten in een reactie hieronder. Ik ben altijd erg benieuwd naar tips van andere moeders!

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *