Gezond eten met Ella’s Kitchen!

Gezonde voeding vind ik ontzettend belangrijk en dan met name de voeding voor Fenne. Onlangs was ik ik bij de eerste Vettte Workshop en ik heb hier zoveel geleerd! Er zijn zoveel producten waar zo ontzettend veel troep in zit, wat eigenlijk helemaal niet nodig is. Of weet jij wel wat ‘gemodificeerd tapioca’, ‘anthocyanen’, ‘natriumcitraat’ etc. allemaal betekent?

Ella's Kitchen

Een tijdje terug ontving ik een pakketje van Ella’s Kitchen met allemaal lekkere en gezonde tussendoortjes. Het pakketje zat vol met lekkers voor onze Madame, met een soort knijpfruitjes en smoothies tot de nieuwste smaken (Griekse) yoghurt en smikkelsticks. De tussendoortjes waren elke keer zo snel op!

Het leuke aan de voedingsproducten van Ella’s Kitchen is dat het geen toevoegingen bevat, zelfs geen water, suiker of zout! De ingrediënten zijn allemaal 100% biologisch en ze gebruiken echte fruit- of groentepurree. Ze willen graag dat hun voeding net zo voedzaam is als wanneer je het thuis zelf maakt. Ik heb de hapjes voor Fenne altijd zelf gemaakt en daar zelf ook geen gekkigheid aan toegevoegd, dus ik kan hier alleen maar achter staan! Wel vind ik het erg belangrijk dat ze (veel) vers fruit blijft eten. Fruit dat niet gepureerd is, maar gewoon lekker in stukjes of uit de hand .. Daarom besloot ik de producten van Ella’s Kitchen alleen als extraatje te geven.

Ella's Kitchen

Het verhaal achter Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen is opgericht door Paul, vader van twee kinderen. Hij heeft Ella’s Kitchen opgericht, omdat zijn kinderen (en volgende generaties!) betere voeding wilde geven én ze wilde leren dat gezond eten heel leuk en cool kan zijn! Ze houden de producten lekker en simpel en zorgen er voor dat (kleine) kinderen het leuk vinden! Het is de bedoeling dat hierbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Bij Ella’s Kitchen maken ze niet alleen voedingsproducten. Ondertussen is er ook een kookboek op de markt gekomen. Deze is onder andere te koop bij Bol.com.

Ella's Kitchen

Praktische informatie
Ella’s Kitchen heeft voedingen voor baby’s en peuters, in de leeftijdscategorieën van 4+, 6+, 7+, 8+ en 12+ maanden. Behalve lekkere tussendoortjes hebben ze ook producten voor het ontbijt en avondeten. De producten zijn te koop bij Albert Heijn, Etos, Jumbo, Kruidvat, Marqt, Plus, Deen, Dekamarkt, Emté, Nettorama, Boni + Coop. Benieuwd geworden naar Ella’s Kitchen en de producten? Meer hierover vind je op de website!

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Je vindt hier alleen mijn persoonlijke mening. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *