Disclaimer

Beeldmateriaal
Op Ukkiegeniet.nl maak ik vrijwel altijd gebruik van mijn eigen beelden. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit altijd vermeld en plaats ik altijd de bron erbij. Het overnemen (zonder toestemmen én vermelding) van mijn beeldmateriaal én teksten is niet toegestaan! Wil je een van mijn beelden gebruiken? Stuur me dan even een mailtje!

Eerder zagen jullie regelmatig foto’s van Fenne op mijn blog Maudgeniet.nl en social media. Maar aangezien Fenne nu wat ouder wordt en echt een ‘herkenbaar’ gezichtje (en karakter!) krijgt, heb ik besloten om de foto’s van haar niet meer zo ‘in your face’ te doen. Foto’s van onze Madame zijn nu voornamelijk nog van de achterkant of zijkant genomen.

 

Affiliate links
Sommige artikelen bevatten naast gewone (externe) links ook een paar affiliate links. Wanneer jij op zo’n link klikt en iets op de desbetreffende website (bv. Bol.com of wehkamp) bestelt, ontvang ik daarvoor een klein bedrag. Jij als bezoeker/besteller betaalt daar niks extra’s voor en hebt het helemaal niet door. Eigenlijk komt het er op neer dat ik door de desbetreffende website word beloond, omdat ik iemand heb doorverwezen.

 

Samenwerkingen
Sommige artikelen schrijf ik naar aanleiding van een samenwerking. Dit houdt in dat ik een vergoeding (bijvoorbeeld een product) ontvang om te schrijven over een product, dienst of bedrijf. Ondanks dat ik een vergoeding krijg voor deze artikelen, weerhoudt het mij niet om mijn eigen mening te geven. Je leest dus altijd mijn persoonlijke mening. Daarnaast ga ik geen samenwerkingen aan die niet passen bij mij en/of Ukkiegeniet.nl. Wanneer het om een samenwerking gaat, staat dit altijd vermeld in het desbetreffende artikel.