De oliën van Petit&Jolie

Ik ben al ruim over de helft met mijn zwangerschap; de tijd vliegt echt voorbij. In tegenstelling tot de vorige zwangerschap, groei ik nu veel sneller en harder. Had ik de vorige keer bij 28 weken mijn eigen broeken nog aan, pasten deze nu al niet meer met 10 weken zwangerschap.. Mijn grote geluk de vorige keer was dat ik geen zwangerschapsstriemen kreeg en ook deze keer wil ik dat ontzettend graag voorkomen!

Zwangerschapsstriemen!
Van Petit&Jolie kreeg ik een Anti-Striae Olie opgestuurd om deze zwangerschapsstriemen zoveel mogelijk te voorkomen. Striae ontstaat wanneer je te snel groeit, je huid kan het dan even niet meer bijhouden.. Dit kun je alleen voorkomen door niet te snel te groeien (waar je tijdens je zwangerschap geen grip op hebt!) en/of door je huid goed te verzorgen.

Petit&Jolie

De Anti-Striae Olie van Petit&Jolie is gemaakt van verschillende natuurlijke oliën (zonnebloemolie en amandelolie) en een aantal ingrediënten (rozemarijn, schizandra en wierrook-extracten) die de huid soepel houden. Daarnaast zijn deze ingrediënten ook ontstekingsremmend. Ik vind de olie erg fijn en hij ruikt heerlijk. Er wordt aanbevolen om deze 2 tot 3 maal per dag te gebruiken, tot wel 3 maanden na jouw zwangerschap!

Baby Massage olie
Behalve een heerlijke olie voor mijzelf, kreeg ik ook een Baby Massage Olie opgestuurd. Onze Madame heeft vaak een droge huid, vooral met het koude weer van de afgelopen maanden. Een olie is dan extra fijn voor haar droge huidje. Ook de Baby massage Olie van Petit&Jolie is gemaakt van verschillende natuurlijke oliën (zonnebloem-, jojoba- en amandelolie). Maar ik ga de olie niet alleen voor haar gebruiken, maar straks ook voor onze ‘Baby Nummer 2′. Een babymassage is heerlijk ontspannend voor baby’s en hiermee maak je ook echt contact met je kindje en dat zorgt uiteindelijk voor een hechte(re) band.

Petit&Jolie

Petit&Jolie
Petit&Jolie is in 2003 opgericht door Esther. Zij ontdekte dat 60% van wat wij op onze huid smeren in onze bloedbaan terecht komt. En veel producten bevatten nou eenmaal veel ‘troep’. Esther nam ontslag bij haar baan en zette een eigen verzorgingslijn voor baby’s op. Met producten die 100% natuurlijk zijn en waar geen parabenen, zeep of synthetische conserveermiddelen in zitten! Beide oliën waar ik over schreef -en vele andere (baby)producten- zijn te verkrijgen in de webshop van Petit&Jolie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten, maar je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen lees je in mijn disclaimer

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

2 thoughts on “De oliën van Petit&Jolie

    1. De vorige keer gebruikte ik ook Bio-Oil, dat ging prima. Alleen het voordeel van deze olie is dat deze olie véél lekkerder ruikt, hihi. Smeren maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *