Coole kinderthee van Cupkes.nl

De afgelopen weken waren wij achter de schermen weer druk bezig met het testen van een nieuwe kinderthee van Cupkes.nl. We hebben de thee zowel warm als koud (ijsthee) getest en we (zowel mama als Fenne 😉 hihi) vonden het erg lekker!

De test
Net als de vorige keer wisten we van te voren niet hoe de thee zou heten, wel wisten we de ingrediënten. We kregen een leuk pakketje thuis gestuurd met thee voor Madame en een leuke mason jar. Dit gaf mij al een beetje het idee dat de thee koud misschien wel lekkerder zou zijn: en dát gingen we testen.

Toen ik de verpakking open maakte viel het mij op dat er vooral heel veel (gedroogd) fruit in de thee zit, het ruikt heerlijk en het is een feestje om een kop thee te bereiden!

Cupkes.nl coolywooly thee

We testten de thee dus zowel warm als koud en kwamen al snel tot de conclusie dat deze koud het allerlekkerste is. Het is dus een coole kinderthee, ideaal voor in de zomer!

Ook fijn: we hoefden de thee niet extra te ‘zoeten’ met bijvoorbeeld honing, dat scheelt ook weer! Wel vonden we het lekker om een beetje vers fruit toe te voegen aan de ijsthee. Ziet er ook nog eens gezellig uit!

Lees meer: Kekke kinderthee van Cupkes.nl

Coolywooly Thee!
En ook de naam van de thee (vandaag pas bekend gemaakt) laat zien dat het een echte ijsthee is. Coolywooly thee voor hele coole kids! Net als de andere theesoorten van Cupkes.nl is ook deze kinderthee puur natuur en zitten er geen toevoegingen en/of cafeïne in.

Het kinder-testpanel
Bij Cupkes.nl worden nieuwe soorten kinderthee door een kinder-testpanel getest, voordat ze wel/niet in het assortiment komen. De afgelopen weken waren verschillende kindjes druk bezig met het testen van een nieuwe smaak en ook Fenne zit in het testpanel!

Cupkes.nl coolywooly thee

Leuk extraatje
Deze keer zat er ook een thee voor mama bij, dat vinden mama’s altijd leuk. 😉 Speciaal voor de mama’s zat er een thee bij die je vrijwel meteen doet denken aan de zomer ‘Vincent’s summer tea‘, heerlijk!

 

Meer lezen:

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *