Cadeautips voor een meisje van 2!

Nog een maandje wachten en dan wordt onze Madame alweer 2 jaar! Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Alle clichés zijn waar: de tijd vliegt voorbij en het gaat allemaal veel te snel! Eerder speelde ze veel met speelgoed van Lamaze en ze is echt gek op boekjes! Maar ik merk ook dat ze de laatste tijd juist een beetje écht begint te spelen. Dus ik denk dat het de hoogste tijd wordt voor nieuw speelgoed. Dat komt goed uit aangezien ze dus bijna jarig is.. 🙂 Ik zette de leukste cadeautips op een rijtje!

Knutselen!
Een tijdje terug kocht ik (dikke) potloden voor haar en daar heeft ze haar weg aardig in gevonden. Onlangs deelde ik er zelfs nog een foto van op Twitter; en nee het was echt geen kunstwerk. 😉 Ik denk dat ze het ontzettend leuk vindt om wat meer te knutselen; bijvoorbeeld met klei en kleivormpjes.

My first klei SES € 5,00 | ★ Kleivormpjes SES € 4,99

knutselen met een dreumes

Buiten spelen!
Ook roept ze steeds dat ze naar buiten wil. Ze is dan druk in de weer met haar bellenblaas, stoepkrijt, ballen en haar bezem. Op dit moment staat onze tuin compleet op de kop, maar de verwachting is dat we eind mei wel een compleet nieuwe tuin hebben waar wij rustig kunnen zitten en zij lekker kan spelen.

★ Mega bellenblaas Ses € 5,99 | ★ Kinder tuingereedschap € 16,75 | ★ Zand- en watertafels vanaf € 39,95 | ★ Kinder picknicktafel € 69,95

buiten spelen dreumes

Papa en mama nadoen
Ik vind het elke keer ontzettend schattig om te zien.. Maar Madame vind het heerlijk om papa en mama na te doen. Thuis loopt ze al rond met een stofzuiger, doet ze boodschapjes en kan ze ondertussen ook al koken en thee zetten. 😉 Ze loopt zelfs door de tuin te sjouwen achter een (mini-)kruiwagen, zo leuk. Ze is er maar druk mee, haha. Daar zijn natuurlijk heel veel leuke dingen op te verzinnen!

★ Winkelwagentje van hout € 39,95 | ★ Houten gereedschapkist € 18,04

madame kruiwagen

En dan nog…
En er zijn natuurlijk heel veel andere leuke cadeau’s. Zelf ben ik gek op houten speelgoed, prachtig. Bijvoorbeeld de houten vuilniswagen van Dille & Kamille die ik onlangs nog op Instagram deelde. Maar ik kom ook steeds vaker houten fotocamera’s tegen, zo leuk! Verder is duplo ook altijd leuk, maak je Madame nog altijd blij met boekjes en kan ze ook erg druk zijn met (hele makkelijke) puzzeltjes.

 

Heb jij nog leuke cadeautips voor een meisje dat 2 jaar wordt?

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

1 thought on “Cadeautips voor een meisje van 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *