3x houten speelgoed

Onze Madame is nu 1,5 jaar oud en ik vind het zo’n leuke leeftijd! Ze begint nu echt te spelen in haar eigen wereldje en wil maar al te graag alles doen wat wij ook doen. Ik geef haar regelmatig een doekje om te poetsen of ze helpt ons met stofzuigen, haha! 😉 Daarnaast speelt ze natuurlijk met van alles en nog wat. De stapelbekers en de verschillende boekjes en een bal zijn nog altijd favoriet bij haar.

Zelf ben ik onwijs fan van houten speelgoed. Niet alleen om dat dat een stuk minder lawaai maakt dan al die apparaten met muziekjes er in. Maar ook omdat ik denk dat het heel leerzaam is én omdat ik het er zo schattig uit vind zien! Volgend weekend wordt er overal volop Sinterklaas gevierd en ook de feestdagen staan weer voor de deur. Ik zet 3x houten speelgoed in de spotlights.

Snijfruit
Met Sinterklaas is dit één van de dingen die ik op Fenne’s verlanglijstje heb gezet. Ik zie het al helemaal voor me hoe ze hier straks ontzettend druk mee kan spelen. Leuk! Het snijfruit is onder andere te koop bij Bol.com.

Houten speelgoed - Snijfruit

Kassa met scanner
We hebben al een paar mini-boodschapjes in huis, wat een feest! Ze snapt maar al te goed dat het eten is, maar nog niet dat het hartstikke nep is. 😉 Als ze straks iets ouder is, zal ze ook snappen dat bepaalde producten gescand kunnen worden. Hoe leuk is deze houten kassa dan!? Deze kassa is onder andere te koop bij Bol.com.

Houten speelgoed - kassa

Vuilniswagen
Toen wij een keer bij de huisarts in de wachtkamer zaten, speelde onze Madame heel fanatiek met een aantal houten auto’s. Dus ik dacht dat ik een hele leuke moeder zou zijn als ik een houten auto voor haar zou kopen. Wat blijkt!? Thuis vindt ze het niks aan. Gelukkig staat deze vuilniswagen wel heel gezellig in haar speelhoekje. Ik vind ‘m namelijk wél hartstikke leuk, hihi. Deze vuilniswagen is te koop bij Dille & Kamille.

Houten speelgoed - vuilniswagen

Hetzelfde geldt trouwens voor deze houten stapeltoren en een vormenstoof: ergens anders vindt ze het heel leuk, maar thuis gooit ze het in een hoekje. Hihi.

Welk speelgoed vindt jouw ukkie het leukste om mee te spelen?

 

Dit artikel bevat naast gewone (externe) links ook een paar affiliate links. Wanneer jij op zo’n link klikt en iets op de desbetreffende website bestelt, ontvang ik daarvoor een klein bedrag. Jij als bezoeker/besteller betaalt daar niks extra’s voor en hebt het helemaal niet door. Eigenlijk komt het er op neer dat ik door de desbetreffende website word beloond, omdat ik iemand heb doorverwezen.

 

Sharing is caring! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *